Action Learning

problémamegoldás + vezetésfejlesztés + team coaching

Trénerek

 


Horváth Tünde, MCC

tunde_horvath_2011

Nemzetközileg elismert coach és tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó és coaching szupervízor.

Az International Coach Federation által akkreditált Master Coach (MCC).

Ügyfélkörében megtalálhatók a kis- és középvállalkozások, OD tanácsadó cégek és multinacionális vállalatok (Aegon, PwC, Deloitte, Raiffeisen Bank, Slovak Telecom, Vodafone, Rockefeller Alapítvány).

Coach-ok számára 2001 óta tart különböző képzési programokat Magyarországon és külföldön. A Flow Coaching School (Budapest) kezdeményezője, egyik alapítója és 3 éven át vezetője, trénere (2003-2006).

2004 és 2006 között ő volt a Magyar Gestalt Egyesület alelnöke.

Képzéseit a Gestalt, illetve a coaching területein az Egyesült Királyságban (The School of Coaching, London; Ashridge College, School of Counselling and Psychotherapy) és az Egyesült Államokban (Society for Organizational Learning, World Institute for Action Learning, Gestalt International Study Center) végezte.

A Cape Cod, valamint az Action Learning módszertan kevés magyarországi képviselőinek egyike.

Meghívott résztvevője volt a Gestalt International Study Center (USA) „Next Generation“ című programjának (2005-2008), illetve a „Contemporary Psychological Issues“ című szimpóziumnak (Harvard University Medical School, USA, 2008-2009).

Publikációi a Pszichoterápia, a Magyar Coachszemle, az Üzlet és Pszichológia, valamint a Gestalt Review (USA) című lapokban jelentek meg.

 


 

Ladics Viktória

ladics_viki_photo

Hazailag elismert coach, action learning team coach és tréner, valamint HR tanácsadó.

Több, mint ezer órányi coaching tapasztalattal és ugyanennyi tréneri tapasztalattal rendelkezik, amelyre az alábbi ügyfélkörben tett szert: Generali, ELMŰ, Commerzbank, EON, KPMG, Magyar Nemzeti Bank, Celanese, Mavir, ING, Kirowski, Spar, BDO, Bacardi, Metro, NuSkin.

Pécsett szerzett HR-diplomát, amit kiegészített egy business coach diplomával, egy Action Learning Team Coach képesítéssel, valamint több csoportdinamikai, Gestalt és TA képzéssel.

Pályafutása elején 15 évet töltött el HR-esként a vállalati oldalon, így magabiztosan mozog a HR szakma legtöbb területén. Vezető tanácsadó volt a Recruitment Internationalnél, toborzási menedzser a Citibanknál, toborzási vezető az Ernst & Youngnál, majd HR Igazgató az ING Magyarországnál.

Saját cégét, a HR Partner Consulting Kft-t 2011-ben alapította, ahol ma 11 munkatárs vezetője.

Komoly szerepet vállal magas szakmai színvonalú coach képzések szervezésében és népszerűsítésében: nagysikerű előadások, tréningek és workshopok meghonosítása kötődik nevéhez. 2008-ban az ő kezdeményezésére érkezik el hazánkba az Action Learning Team Coaching módszertan Horváth Tünde (Gestalt Coaching Center) vezetésével, mely mára az egyik legkeresettebb és legelismertebb vezetésfejlesztési eszköz a piacon.

Action Learning Team Coach képzéseket elsősorban vállalatok számára tart belső képzések keretében. Segítségével a módszertant ma már több magyar és nemzetközi cég is sikerrel vezette be hazai szervezeteiben.

Missziójának tekinti a nők visszaintegrálását a munkaerő piacra. Ebben a témában 2012-ben meghívott előadója volt a TEDx Women budapesti konferenciának.

 


 

Kormányos Attila

kormanyos_attila_ok

Globális szintű felsővezető egy nemzetközi multinacionális vállalatnál, ahol több mint 300 munkatársat irányít. Karrierjének elengedhetetlen része a coaching stílusú vezetés.

2005 óta coachként, Action Learning team coachként és trénerként is dolgozik. A Flow Coaching School-nak öt éven át volt trénere.

Szegeden szerzett programozó matematikusi diplomát, amit kiegészített egy Business coach diplomával majd Action Learning Team Coach képesítéssel, valamint több csoportdinamikai és Gestalt képzéssel.

Gyakorló globális vezetőként átérzi a szervezeti problémák okozta nehézségeket, melyekre coachként és trénerként innovatív és mélyen emberi megoldásokat tud kínálni.

20 éves felsővezetői tapasztalattal a háta mögött vallja, hogy az Action Learning módszertan az egyik legerősebb fejlesztési eszköz a vezetők számára.

 


 

 

©Közép-európai Gestalt Központ - Minden jog fenntartva.