Action Learning

problémamegoldás + vezetésfejlesztés + team coaching

Korábbi résztvevők visszajelzései

 

A résztvevők szerint:

"Nem számítottam mélységre, azt gondoltam, hogy egy módszertant sajátítunk el, inkább 'oktatás' lesz; de döbbenetes a módszer, hogy előhozza az 'igazi' problémákat."

(Kőszegi Boglárka, HR igazgató, CIB Bank)


"Használható, azonnal beépíthető, gyakorlatias képzés volt."

(Kovács László)


"A fő célom az volt, hogy új eszközöket, technikákat tanuljak meg, így ebben a tréning megfelelt az elvárásaimnak. Arra azonban nem számítottam, hogy tréneri önismeretben is segíteni fog. Nekem mindenképpen maradandó élmény volt ez a tréning! Köszönöm!"

(Csombordi-Tóth Krisztina, képzési és fejlesztési szakértő, Avis)


"Azonnal késztetést éreztem a kipróbálására."

(Csák Zsolt, tréner - coach, Human Telex Consulting)


Nagyon színvonalas volt a képzés teljes egészében, tetszett a felépítése, a tréner tudatossága, hogy mit miért csinál. A módszertani ismeretek mellett én önismeretben is sokat kaptam, többet mint vártam. Nagyon sokmindent tanultam, amit a tréneri munkámban is bármikor tudok alkalmazni. Lenyűgöző volt az, ahogy a tréner mindannyiunkra külön-külön tudott figyelni, hogy mennyire értette ki hol tart, mivel van dolga. Feszes volt a program és mégsem éreztem sürgetve magunkat.

(Szűcs Dóra, Tréner, CIB Bank)


"A képzés meghaladta az elvárásaimat, mert a módszertan megismerésén túlmenően sikerült más, kapcsolódó tudásra (pl. Gestalt ciklus) is szert tennem, és az önismeretemet is mélyítette. A csoporttársak meglepően inspiratív, és egyben megnyugtató, kellemes közeget jelentettek."

(dr Csentericsné Arnold Zsuzsanna, HR igazgató, Magyar Nemzeti Bank)


"A módszer rendkívüli!"

(Mogyoróssy Szabolcs, üzletág vezető, Human Telex Consulting)


"Egy új szerep betöltésére, más minőségű jelenlétre készített fel, ami markánsan különbözik az eddigi tréneri, tanácsadói, csoportvezetői szerepeimtől. A gyakorlaton volt a hangsúly, rengeteg megerősítéssel a tanultak azonnali alkalmazására sarkallt."

(Monostori Brigitta, személyzet- és közösségfejlesztési tanácsadó)


"Tünde, fantasztikus tréner vagy. Hatásod alatt vagyok még. A módszer pedig 100%-ig bejött, hiszen egy normál, átlag beszélgetéseimbe is beépült az action learning képlet :)"

(Posfai Tünde, HR vezető, BalaBit IT Security Ltd.)


"Már másnap használható kereteket tanultam és gyakoroltam. Ez egy kreatív módszertan, amit jól lehet igazítani a kliens helyzetéhez, igényeihez. A tréner visszajelzései hasznosak voltak és valódi tréneri jelenlétről tanúskodtak (nem panel visszajelzések). Jól épített arra, hogy a csoportban vegyesen voltunk szakmabeliek és kevésbé azok."

(Kosztolányi István, managing partner, Integrated Consulting Group)


"Azért ajánlom másoknak is ezt a módszert, mert tanulhat magáról az ember, illetve közelebb visz ahhoz, hogy megtapasztaljuk: a csoport önmagában is működik, és tud segíteni.”

(Kormányos Attila, üzemeltetési vezető, coach, HP Magyarország)


"Ez egy magas szinten integrált folyamat, amelyben a facilitátor egyszerre tréner, coach és facilitátor.”

(Papp Péter, tanácsadó, tréner, Let Hungary)


"Életem egyik legjobb és leghasznosabb képzése volt. A tanulások nagy részét azonnal tudom használni, AL csoport nélkül is. Ami még nagyon tetszett, hogy külön időt szántunk az AL facilitátor identitásunk kialakítására és megerősítésére.

(Viga Orsolya, szervezetfejlesztési tanácsadó, Let Hungary, Flow Csoport)


"Azért ajánlom ezt másoknak is, mert jó a módszer, mert jó a képzés felépítése, struktúrája, mert gyakorlatorientált és mert szakmailag nagggggyon okénak és hitelesnek tartom a trénert."

(Suhai Gábor, tanácsadó, EQ-Skill)


"Gyakorlat-orientált képzés, amely valóban fejleszt. Nem egyszerűen egy módszer megtanulásáról szól ez a kurzus, hanem több szálon zajlik a fejlődés, és a didaktikus, módszertani dolgokon túlmenően vastag önismereti felismerések is tarkították."

(Szászi Enikő, üzletág vezető, Human Telex Consulting )


"A képzés felépítése sokat segített abban, hogy valaki teljesen nulláról kezdő AL facilitátor lehessen. Nagyon profi volt, én személy szerint nagyon élveztem."

(Stancz Krisztián, tréner, AVIS BSC)


"Szakmailag és emberileg is inspiráló volt. Nemcsak módszertanilag adott új szempontokat, de sok kapcsolódó gondolatot is elindított."

(Mosonyi Judit, ügyvezető igazgató, vezető tréner, Gordius Csoport)


„A struktúra, a tartalom, minden a helyén volt. De legtöbbet a tréner személyes példamutatásából tanultam, ahogy létezett, mint tréner és ahogy segített az egyes helyzetekben értelmezni, hogy pontosan mi történik. Még sohasem voltam ennyire tartalmas képzésen. Emberileg és szakmailag is nagyot léptem előre.“

(Ladics Viktória, ügyvezető, HR Partner Consulting)

 

 

©Közép-európai Gestalt Központ - Minden jog fenntartva.