Székely Zoltán

Action Learning Team Coach

S<span class="uk-font-primary">z</span>ékely <span class="uk-font-primary">Z</span>oltán

BEMUTATKOZÁS

Közel húsz éve foglalkozom emberekkel. Kamaszokkal, szülőkkel, vezetőkkel – iskolákban, képzéseken, a multinacionálistól a kkv szektor különböző profilú cégeiig és négyszemközt. Szakmai fejlődésemben tapasztalataim és mentoraim mellett főleg biológia – környezettan tanár, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő, valamint coaching és Action Learning team coaching tanulmányaim meghatározóak.

Tevékenységeim során megteremtem azt a biztonságos teret, amelyben bármit ki lehet mondani, meg lehet élni úgy, ahogy az őszintén van. A lehetőségeket megmutató pozitív, mosolygós lendülettel, rendszerszemlélettel vagyok jelen, valamint folyamatos fókusszal az adott személy itt és most-ban lévő állapotára, igényeire. Abban hiszek, hogy fejlődni csak akkor lehet, ha felismerjük és elfogadjuk azt az állapotot, ahol éppen vagyunk, és a változáshoz szükséges energiát megtaláljuk és mozgósítjuk magunkban. Így nyílik meg az út a tanulásra, változásra, fejlődésre.

Action Learning Team Coachok

Action Learning
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

© HR Partner Consulting – minden jog fenntartva