Dömötör Márk

Action Learning Team Coach

Dömötör Márk

BEMUTATKOZÁS

Úgy gondolom a boldog, kiegyensúlyozott élethez mindig közelebb lehet kerülni “itt és most”. Kíváncsisággal és tudatossággal gyarapíthatjuk az ehhez szükséges készségeinket. Ehhez szerintem az alapot a partnerségre, transzparenciára és bölcsességre épülő minőségi kapcsolat adja. Ezért törekszem folyamatosan annak a légkörnek a megteremtésére, ahol ezek az értékek teret kaphatnak, elősegítve az éppen szükséges előrelépést.

Pénzügyi és kereskedelmi szakértői tapasztalataimat egy FMCG szektorban piacvezető cégnél eltöltött 10 év alatt, fejlesztői tapasztalataimat pedig ezzel párhuzamosan szabadúszóként szereztem. Stratégiai szemléletű és emberközpontú vezetőként, regionális beosztásban, több országban szereztem tapasztalatokat.

Hiszek abban, hogy a pozitív változások közösségekben kezdődnek. Coachként és trénerként ezért a fejlesztői munkám középpontjában a csapatok és vezetőik állnak, az foglalkoztat miként lehet kiválóan teljesíteni és közben még jól is érezni magunkat.

Action Learning Team Coachok

Action Learning
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.

© HR Partner Consulting – minden jog fenntartva