VirtuAL

cikkek

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

MINDEN CIKK

Action Learning mindenkinek!

Júliusban Magyarország keleti felében, Debrecenben, a megyei Pedagógiai Szakszolgálat munkatársainak tartottunk Action Learning (AL) képz…

VirtuAL

A koronavírus által kialakult helyzetben az Action Learning új dimenziója nyílt meg számunkra és ezáltal ügyfeleink részére is. Elsők köz…
VirtuAL

A koronavírus által kialakult helyzetben az Action Learning új dimenziója nyílt meg számunkra és ezáltal ügyfeleink részére is. Elsők között teszteltük és kezdtük el a virtuális térben is alkalmazni a kiscsoportos akciótanulást.

Eddigi tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy zökkenőmentesen és bravúros hatékonysággal működik! Az örömünk és büszkeségünk határtalan, mert így folyamatosan offline és online módon is nyújthatjuk az Action Learning team coaching élményét ügyfeleinknek.

A krízis alatt és a mi szakmai meglátásunk szerint a krízis után is ugyanazokat a stratégiai célokat tudja támogatni a módszertan; a problémamegoldást, a vezetőfejlesztést és az együttműködésfejlesztést, a közösségépítést. Ezzel az a 15 partner cégünk is egyetért, akiknél jelenleg 21 folyamatunk zajlik párhuzamosan.

Azok a munkatársak, akik részt vesznek az online Action Learning folyamatainkban, minőségi figyelmet kapnak egymástól és a Team Coachoktól, és megtapasztalják, hogy a fizikai elhatárolódás és távolság ellenére sincsenek egyedül a nehézségeikkel.

Az együtt és egymástól való tanulás, egymás segítése mélyíti a csapaton belüli bizalom szintjét, létrehozza a tudásmegosztás alapú cégkultúrát is.
Ehhez a közös online tanulási élményhez, nincs másra szükség, mint nyitottságra, wifire és egy bögre finom kávéra.

Ha Ön is azon bölcs vezetők táborát erősíti, aki(nek) a karantén után is:

  • fontos a munkatársai jólléte,
  • erősíti csapata összetartását,
  • hisz abban, hogy a valódi kérdéseken/problémákon keresztül lehet a legjobban tanulni,
  • támogatja az online vagy offline csoportos tanulást,

akkor keressen minket bizalommal!

OKOS LEHETSZ EGYEDÜL, DE IGAZÁN BÖLCS CSAK A CSAPATTAL EGYÜTT!

12 fős Action Learning Team Coach csapatunkkal állunk Partnereink rendelkezésére, hogy támogassuk egyéni és cégszíntű fejlődésüket, színesítsük és gazdagítsuk a mindennapjaikat – most már az online térben is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges módszertan, további részletekért forduljon hozzánk bizalommal az info@hrpartnerconsulting.hu e-mail címen.

A cikk szerzői: Tűri Zita és Ladics Viktória

© HR Partner Consulting – minden jog fenntartva